BEDRIJFSFILM OF CORPORATE

Vijlbrief Media heeft in al die jaren heel wat videoprogramma's gemaakt. Kort. Superkort. Lang. Middellang. Meerdere beeldschermen. Bijna ieder onderwerp is wel voorbij gekomen. Samen met prettige opdrachtgevers waar we ook veel van leerden.

SNELHEID IS NU GEWENST
Vandaag de dag moet een videoclip kort en dynamisch zijn. Afhankelijk van doelgroep en doelstelling. Over het productiebudget zijn we duidelijk: we werken kostenbewust. Soms is er snel een videoclip nodig. Voor een campagne of een actie. Dan zal de productietijd beperkt zijn. Vijlbrief Media kan goed onder druk werk. Snel schakelen!


MOOIE BEELDEN
Onze wens gaat uiteraard uit naar een mooie, dynamische videoclip. Goed camerawerk. Vakkundig uitgelicht. Opvallende camerabewegingen. Prachtig uitgemonteerde beelden. Datgene produceren waarvoor en waardoor onze mensen in dit vak zitten.

Een goede voorbereiding, daar kan niemand omheen! Uw marketingmensen bepalen in overleg met ons hoe we de boodschap zo effectief mogelijk 'audiovisualiseren'! We gaan aan de slag. Overleggen tussendoor. Sturen waar nodg is, bij. We beoordelen de beelden en wellicht is er wat later al een eerste, ruwe montage.

Alles is bij ons gericht op doelstelling(en) behalen, optimaal effect cq impact. Communiceren. Ach... dat doen we al ruim veertig jaar... En echt, zonder poeha! Jonge, talentvolle mensen onder een deskundige, ervaren en kritische leiding. Zo functioneert Vijlbrief Media. Studio bij de Zee.


DAT GOEDE GEVOEL IS BIJ COMMUNICATIE BELANGRIJK
Woorden zijn maar woorden. De praktijk, daar gaat het om. Dan ziet u dat Vijlbrief Media woorden ook echt waarmaakt. Vaak zelfs meer levert dan is afgesproken. Waar het om gaat en zeker in ons vak is 'dat juiste en goede gevoel' na het zien van beeld en geluid. Communiceren, communicatie. In optima forma.

 

VIDEOMONTAGERUIMTE BIJ VIJLBRIEF MEDIA
IS DOORDACHT EN DUS MULTIFUNCTIONEEL

Verschillende werkplekken met iMacs. En een speciale videomontageruimte. Compact maar met alles erin, erop en eraan. De ruimte kan op verschillende manieren worden ingezet. Wil je als jonge producent ervaring opdoen? Beschikt jij zelf nog niet over de noodzakelijke equipment? Kom dan gezellig bij ons monteren: de Studio bij de Zee.

GA ZELF MONTEREN OF LEER HET BIJ ONS
U maakt voor uw onderneming/bedrijf/organisatie videoclips of -vlogs? Die wenst u zelf uit te monteren? Studio bij de Zee is er een goede plek voor. Begeleiding nodig? Advies? We staan voor u klaar!

MEETINGPLACE
Alles is mogelijk. En we lunchen gezamenlijk. Wel zo gezellig. Kunnen we ook even over het vak praten. Wat inside tips geven... Vijlbrief Media is tenslotte ook een Meeting Place waar (jonge, aankomende) producenten elkaar ontmoeten. We organiseren daarvoor periodiek een gezellige borrel.

Praat eens met John Vijlbrief. Neem contact op met hem: 0653 93 7001 of mail hem via artnetherlands@gmail.com

 

DE VIDEOCAMERA OPNAMESET

Tot voor kort beschikten wij over eigen videocamera opnamesets. Tegenwoordig wordt per opdracht een bijbehorend camerasysteem 'op maat' gekozen en ingehuurd. Waarom met een peperdure camera-unit werken als dat niet echt nodig is? Er is een heel verschil tussen een videoclipje voor de bioscoop of voor een website/webshop/social media.

KOSTENBEWUST
Dat begrip 'kostenbewust' werken is van John Vijlbrief en uit de jaren negentig van de vorige eeuw. Een van zijn publicaties was getiteld 'Kostenbewust werken op video'. We maken dat nog steeds in de praktijk waar! De gezellige locatie is een prettige bijkomstigheid. We zitten niet op een of ander industrieterrein.

 

KUNST VAN GOGH STEENDRUK PROMO

VIDEOCLIP JONGE DOELGROEP

DOCUMENTAIRE KUNST

PROMO SCHOOLOPLEIDINGEN

PROMO DOCUMENTAIRE KUNST

PROMO SCHOOLOPLEIDING LABORANT EN ANALIST

PROMO SCHOOLOPLEIDING GOUD- ZILVERSMEDEN

PROMO FILM 'MOMENTEN'

VIDEO OPLEIDING OPTICIEN'