Thumbnail Image 1

DE FOTOGRAFIE VAN JOHN VIJLBRIEF

John Vijlbrief werkt thans keihard aan het uitbreiden van zijn fotostockarchief. Met het oog op de iBook- en iMagazine producties is het kunnen beschikken over een veel uitgebreider eigen beeldarchief van groot belang. De afgelopen jaren reed hij hiervoor vele duizenden kilometers door Europa. Eigen beeldmateriaal is belangrijk voor het beheersbaar houden van de productiekosten voor onze opdrachtgevers.

 

Thumbnail Image 1

BINNENKORT EEN NIEUW INSTAGRAM ACCOUNT

Binnenkort opent Vijlbrief Media Fotografie een nieuw Instagram aacount waarin de fotografie van Vijlbrief Media en in het bijzonder John Vijlbrief centraal staat. De meest fraaie beelden worden daarin geplaatst met een korte uitleg. Wist u dat bij Vijlbrief Media Photoshop- en Lightroomtraining worden gegeven? Meer weten, e-mail ons even.

 

Thumbnail Image 1

DE FOTOGRAFISCHE PROJECTEN VAN VIJLBRIEF MEDIA

Vijlbrief Media werkt thans aan een serie projecten waarin fotografie een centrale rol vervult. Binnenkort verschijnt het eerste deel van een serie iBooks met 'Vincent van Gogh' als onderwerp. John Vijlbrief bezocht alle plaatsen en plekken waar Van Gogh ooit is geweest. Wat het speciale hieraan is wordt u duidelijk wanneer u het interactieve, mediarijke iBook op uw beeldscherm van iPhone, iPad of iMac opent!

 

Thumbnail Image 1

VIJLBRIEF MEDIA WERKT GRAAG SAMEN

Vijlbrief Media werkt graag samen met anderen. Zo werkt John Vijlbrief al jarenlang met een grote fotostudio in het zuiden van Nederland. Omdat John niet alle fotografische technieken beheerst, is deze samenwerking een uitkomst. Het fotograferen van voedsel is iets wat John graag aan collega Bram overlaat. Bovendien beschikt hij over een veel grotere fotostudio. Geregeld bundelen zij daarom hun creatieve krachten.

 

Thumbnail Image 1

MENSEN VOOR DE CAMERA: DE MODELLEN

De keuze van foto- en videomodellen kunt u gerust aan Vijlbrief Media overlaten. Wij hebben een samenwerking met een casting- en modellenbureau. Op deze websitepagina binnenkort meer informatie over dit vernieuwende bureauconcept.

 

Thumbnail Image 1

U ZOEKT EEN FOTO- EN VIDEOSTUDIO?

Onze compacte foto- en videostudio is geschikt voor product-opnamen, demonstraties en portretten. Behalve over een Greenscreen beschikt de studio over een witte- en zwarte achtergrond. Iedere andere gewenste kleur (aan de hand van de PMS-kleurcode) plaatsen wij tegen een meerprijs. Wij werken met Nikoncamera's gekoppeld aan een Apple MacPro laptop. In de studio staat het (op afstand regelbare en geluidsarme) Aputure Light Storm Daylight verlichtingssysteem, compleet met grote Dome.

 

Thumbnail Image 1

VIJLBRIEF MEDIA EN DE SCHONE KUNSTEN

John Vijlbrief heeft gedurende een periode van zo'n zes jaar intensief samengewerkt met de bekende kunstschilder van het Realisme, Poen de Wijs. Voor hem realiseerde Vijlbrief Media bijna twintig oogstrelende iBooks, twee filmdocumentaires (NL/Engelstalig) en talloze videoclips. Toen de kunstschilder in 2014 overleed aan kanker verwierf John Vijlbrief de reproductierechten op alle kunst van Poen de Wijs en zijn eerder overleden vrouw, de kunstschilder Marion van Nieuwpoort. Bijna 1300 kunstwerken. Hierboven ziet u een van de aquarellen die Poen de Wijs schilderde.

 

Thumbnail Image 1

DIGITALISATIE VAN DE KUNST

Vijlbrief Media heeft in de afgelopen jaren bijna alle meer dan duizend kunstwerken van Marion en Poen in hoge resolutie gedigitaliseerd voor een optimale reproductiekwaliteit. Een deel daarvan zijn thans als hoogwaardige 'fine art' reproducties in 'limited editions' op museumpapier beschikbaar en te koop in de webshop op Etsy.com: TOPGICLEES. Neemt u eens een kijkje. Behalve op museumpapier kunnen de werken ook worden afgedrukt op aluminium of plexiglas (acrylic glass). Op ieder gewenst formaat. Op Instagram is de feed 'BuyArtNL' te zien. Hierboven ziet u een fragment uit het schilderij 'Duomo' van Marion van Nieuwpoort.

 

Thumbnail Image 1

MOGEN WIJ BIJ U EXPOSEREN?

John Vijlbrief is altijd op zoek naar plaatsen/locaties waar hij het werk van de Realist Poen de Wijs en de figuratief, expressionistisch schilderende Marion van Nieuwpoort mag exposeren. Heeft u een idee, een suggestie?

KUNST IN KERSTPAKKET
Een idee van ons: neem een kunstwerkreproductie van hoge kwaliteit in uw kerstpakket op. Er is voldoende keus uit het werk van Marion en Poen. Kijk op Etsy.com: TOPGICLEES. Of neem contact op met John Vijlbrief: 0653 93 7001.