MET EEN iBOOK UW DOELGROEP INFORMEREN

Vijlbrief Media maakt iBooks in iedere gewenste taalversie(s) voor wereldwijde verspreiding en verkoop via Apple’s iBooks Store. Daarover kunnen wij u adviseren. Met een iBook(s) kunt u de doelgroep beknopt of uitvoerig informeren over bedrijf/organisatie, product(en) en dienstverlening. Samen met uw team bedenken wij voor uw iBook de juiste creatieve opzet met bijbehorende content. Realiseren de complete, mediarijke en interactieve inhoud. Na uw goedkeuring plaatsen wij het iBook in de iBooks Store. Periodiek voeren wij, wanneer dit gewenst is, updates uit. Zodat uw iBook altijd actueel is.

KENNIS DELEN

Het hoeft geen omvangrijk iBook te worden. Beperkt van omvang is aan te bevelen. Zolang de inhoud voor de doelgroep maar interessant, beknopt en waardevol is. Zodat u met uw iBook waarde toevoegt en kennis deelt met anderen die op zoek zijn naar 'dat stukje, nog ontbrekende informatie'.

 

iBOOKS BIEDEN MEDIARIJKE INHOUD

Adverteerders moeten beter bekend worden met de mogelijkheden van het online boek. Kies geen ouderwets, statisch en kostbaar boek meer maar een betaalbaar, mediarijk iBook. Met toegang tot de wereldwijde, 24/7 iBooks Store van Apple. U slaat meerdere vliegen in een klap: voordeliger en mediarijker produceren. Snelle, wereldwijde verspreiding.

  • Effectieve benadering van specifieke doelgroepen;
  • Succesvolle marketing met behulp van het iBook;
  • Een iBook heeft een grote verleidingskracht (high impact);
  • Een iBook is niet alleen innovatief, maar vooral ook uiterst effectief;
  • Klantcontact? Het kan via het iBook;
  • Met behulp van het iBook combineer je een kennisdocument met entertainmentmogelijkheden.

 

BIJNA IEDEREEN BESCHIKT OVER EEN iPAD


iPad en iPhone spelen nu een belangrijke rol in de mediabeleving. Ze slaan een brug tussen snel verouderende en de nieuwste mediamogelijkheden. De rol van de E-reader is te verwaarlozen. Bovendien kiezen mensen sneller voor een iPad of iPhone dan een Tablet die onder Windows of Android draait. Een iBook lees je op de iPad, iMac of MacPro laptop. Of iPhone.

NIET ONDER WINDOWS OF ANDROID
Een iBook functioneert niet onder Windows. Dat is jammer. Is het uw wens dat uw mediarijke online boek ook onder Windows/Android moet functioneren? Dan moet het boek, we spreken in dat geval over een eBook, met behulp van andere software worden gemaakt, in Adobe InDesign. Maar de mogelijkheden daarvan zijn beperkter. Een iBook is nu eenmaal mediarijker en daardoor ideaal als marketingtool met impact.

HET DRAAIT OM FUNCTIONALITEIT
De boekenmarkt is in beweging en schuift steeds meer richting online. Kosten zijn daar veelal de reden voor. In het bijzonder interactieve, mediarijke iBooks zijn gewild. Mediarijkheid is het sleutelwoord anno 2018. Het gaat immers niet uitsluitend om de vertaalslag van print naar digitaal. Het gaat met name om functionaliteit en de kracht van interactiviteit.

BEZOEK DE WEBSITE EN VOLG DE TRAINING
Nog niet iedereen lijkt te beseffen wat er nu allemaal mogelijk is! Vooral wanneer u met een iPad en iPhone werkt. Specialisten in marketingcommunicatie roep ik op zich te verdiepen in de mogelijkheden en toepassingen van het iBook. Maak van het iBook een strategisch marketingtool. Volg onze workshop. Bij de Studio bij de Zee. Op die gezellige locatie bij strand, zee en boulevard!

 

DOORBLADERBAAR DIGITAAL TIJDSCHRIFT OP UW SITE?

Een tijdschrfit samenstellen is een complex en tijdrovend proces. Het drukken en verspreiden van een fysiek tijdschrfit is kostbaar. Toen we bij Vijlbrief Media de mogelijkheden van het 'doorbladerbare digitale tijdschrift' zagen, waren we meteen onder de indruk. We zijn gaan experimenteren. Dankzij de website van issuu.com kunnen we onze klanten interessante 'i-magazine publishing' mogelijkheden aanbieden. Mediarijke digitale tijdschriften met videoclips! Begin simpel en monitor de reacties cq de impact op uw doelgroep(en).

 

EEN DIGITAAL TIJDSCHRIFT SAMENSTELLEN?

U levert de content bij ons aan of wij laten dit voor u samenstellen aan de hand van uw richtlijnen. De grafisch vormgever zorgt voor een modern en fris design passend bij uw doelgroep. Videoclips, illustraties en fotografie. U levert dit aan bij Vijlbrief Media of wij produceren het. Uiteindelijk verschijnt er een doorbladerbaar digitaal tijdschrfit op uw website, in uw webshop of op sociale media. Het tijdschrift kan (als link) ook met een e-mailbericht worden meegestuurd. Dat biedt toch mogelijkheden?

 

HET DIGITALE TIJDSCHRIFT LATEN DRUKKEN?

Dankzij 'printing on demand' kan het digitale tijdschrift worden afgedrukt. Tien exemplaren, honderd of duizend? U noemt het aantal, wij zorgen ervoor. Nee, zonder videoclips natuurlijk maar wel met links naar de videoclips. Dankzij issuu.com kan Vijlbrief Media haar klanten interessante mogelijkheden en kansen bieden. Doe een test met ons. Start simpel, monitor de reacties en stem het digitale tijdschrfit gaandeweg steeds beter op uw doelgroep(en) af.