Thumbnail Image 1

WORKSHOPS ZIJN MEETING-MOMENTS

Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw organiseert Vijlbrief Media workshops en seminars. Toen nog in het 'om de hoek' gelegen Kurhaus Hotel. Veel opdrachtgevers hebben wij op deze manier leren kennen. Anno 2019 is de workshop nog steeds een goede manier om met anderen in contact te komen. Om samen ideeën uit te werken, meningen en opvattingen te toetsen.

Periodiek organiseren wij ook nu nog steeds korte workshops en (meerdaagse) trainingen zodat de deelnemer(s) kennis/kunde en belangrijke hands-on ervaring kan opdoen. Op een speelse en vooral niet schoolse manier. Bekijk op deze pagina ons aanbod. Wenst u meer informatie over de desbetreffende workshop en/of training, stuur dan even een e-mail en u ontvangt spoedig de gewenste workshop/training informatie met calendarium.

JONGE PRODUCENTEN BORREL
Een keer per maand organiseert Vijlbrief Media een borrel voor jonge, aankomende en veel belovende producenten: fotografen, video-editors en videocameramensen. Meldt je aan op 0653 93 7001 of via onze e-mail.

 

Thumbnail Image 1

iBOOKS ORIËNTATIE

EENDAAGSE WORKSHOP
In deze eendaagse Workshop 'iBooks Oriëntatie´ vertelt John Vijlbrief u vanuit de praktijk wat u beslist moet weten over de mogelijkheden van iBooks en Apple's iBook Store. In deze workshop gaat u niet zelf aan de slag met de software, maar wordt er zonder technische blabla een duidelijk beeld geschetst hoe iBooks Author werkt en wat de belangrijkste multimedia mogelijkheden zijn. Hoe deze in uw marketingproject in te passen.

We verkennen de iBooks-markt, bekijken verschillende iBook-projecten en gaan in op de commerciële mogelijkheden voor bedrijf, (non-profit) organisatie en onderwijs/training. Voorts nemen we de kostenbegroting voor een iBooksproject onder de loupe. Lesmateriaal, koffie, thee, frisdranken en lunch zijn bij de deelnamekosten inbegrepen. Stuur mij meer informatie.

Kosten € 495 p.p. 1 dag 10.00 uur - 16.00 uur
Koffie/thee, frisdrank en lunch zijn bij de deelnameprijs inbegrepen.

 

Thumbnail Image 1

NAJAAR 2019: WERKEN MET LIGHTROOM

In deze tweedaagse training leren we de deelnemers de mogelijkheden van Adobe Lightroom kennen. Zodat zij de foto's die ze digitaal hebben gemaakt er zo goed mogelijk uit kunnen laten zien. Adobe Lightroom is daarvoor de meest geschikte software.

In deze tweedaagse training leren de deelnemers de beelden vanaf een SD-card naar Lightroom te importeren en te ordenen . We maken een eerste beeldselectie op beeldinhoud en kwaliteit. Daarna verkennen we de verschillen tools/gereedschappen waarmee we de beelden gaan verbeteren/optimaliseren. Ook belangrijke zaken zoals metadata, GPS, backups maken, bestanden exporteren en zo komen aan de orde.

Om tot een optimale aandacht voor iedere deelnemer te komen schrijven wij maximaal drie cursisten per training in. Zodat er voldoende ruimte is voor uw vragen en het oplossen van mogelijke (beeldtechnische) problemen. Stuur mij meer informatie. Of bel 0653 93 7001.

Kosten € 795 p.p. 2 dagen 10.00 - 16.00 uur
Koffie/thee, frisdrank en lunch zijn bij de deelnameprijs inbegrepen.

 

Thumbnail Image 1

DIGITALE TIJDSCHRFITEN: EEN MARKTVERKENNING

In deze eendaagse workshop 'Digitale tijdschriften: een marktverkenning' gaat u onder leiding van producent/publicist/uitgever John Vijlbrief kennismaken met de boeiende en verrassende mogelijkheden van digitale tijdschriften.

Uitgangspunt daarbij zijn de mogelijkheden van het ISSU.com platform waarop thans ruim 3 miljoen uitgevers wereldwijd actief zijn. Naast het digitale boek is het niet meer dan normaal dat ook een professioneel digitaal tijdschrift kostenbewust kan worden geproduceerd. Op een eenvoudige manier. De lezer wil een goed vormgegeven tijdschrift op zijn beeldscherm (Smartphone, iPad, Tablet, enzovoorts) ) zien. Niet iets knulligs. Er wordt maatwerk verwacht. De wegen daartoe toont John Vijlbrief. e-Mail voor meer informatie of bel 0653 93 7001.

Kosten € 495 p.p. 1 dag 10.00 - 16.00 uur
Koffie/thee, frisdrank en lunch zijn bij de deelnameprijs inbegrepen.

Thumbnail Image 1

NAJAAR 2019: DISCUSSIEMIDDAG:
ALS BEDRIJF IN INTERNET-TV SERIES INVESTEREN?

John Vijlbrief schreef in 2011 voor Uitgeverij Sdu/Academic Services het boek 'De Internet Televisie Revolutie'. Daarin voorspelde hij zeer nauwkeurig wat er de komende jaren zou gaan veranderen.

Nu bijna zeven jaar later heeft John het uitstekend voorspeld!

Zo zag hij al in 2011 allerlei mogelijkheden voor bedrijven en organisaties om te investeren in eenvoudige internet-tv series. Niet met als onderwerp uw bedrijf/product/dienstverlening maar puur door uw naam aan zo'n serie te koppelen. Een serie wordt verkocht aan een internet-zender of grotere speler op dat gebied. U verdient uw geld terug en uw naam blijft aan de serie gekoppeld.

Over dit onderwerp gaat deze discussiemiddag van 13.30 uur - 17.00 uur. Deelname kosten €75 p.p. en is inclusief koffie/thee, frisdrank en een afsluitende borrel. e-Mail voor meer informatie. Of bel 0653 93 7001.

 

Thumbnail Image 1

VIDEO-OPNAME EN/OF MONTAGETRAINING

Veel bedrijven en organisaties laten hun videobeeldmateriaal 'in huis' produceren. Voor websites en social media. Heeft een van uw medewerkers video-opname en/of videomontagetraining nodig? Bel dan Vijlbrief Media, Studio bij de Zee op: 0653 93 7001. We bespreken graag een maatwerktraining. Ook meerdere deelnemers is vanzelfsprekend mogelijk. Indien uw bedrijf/organisatie nog niet zelf beschikt over apparatuur, kan (tijdelijk) ook van onze faciliteiten gebruik worden gemaakt. e-Mail ons voor al uw vragen.